06 – 44 29 41 67 info@focusopklanten.nl

Gisteren ontdekte ik me for you (FOOD + PHONE) in de Haagse binnenstad. Koffiedrinken terwijl je telefoon wordt gerepareerd. De tafels hebben iPads met alle populaire apps en een snelle internetverbinding, headphones, stopcontacten om je telefoon op te laden, draadloze (soort bierviltjes) oplaadpunten nu nog alleen voor Samsung (vanaf S7), de wifi-code proactief op elke tafel gekalkt. En volgens mij nog veel meer handigheidjes die me zijn ontgaan. De koffie, taartjes en smoothies zijn ook nog eens van prima kwaliteit, dus het is hier goed toeven!

Ik vind het helemaal geweldig! Misschien is het niet eens bedacht vanuit de marketingtheorie, maar dan toch zeker vanuit het hart, en vanuit de wens om klanten te behandelen zoals je zelf graag behandeld wilt worden. Want dat is waar ons vak om draait, zou moeten draaien!

Ga zo door me for you! Mij zien jullie zeker terug.